Wie zijn wij?

Mag ik mezelf even voorstellen ?

Ik ben Marcel van der Meulen, al meer dan 25 jaar werkzaam in de installatie branche.

Na meerdere jaren succesvol een service  en onderhoud afdeling geleid te hebben, werd het tijd dat ik mijn eigen ideeën en visie bundel in een eigen onderneming:

van der Meulen Technisch Beheer B.V. (MTB).

MTB zal met een enthousiast team aan de slag gaan om net dat stukje extra te bieden en oplossingsgericht mee te denken met onze klanten. Graag nemen wij u de zorg uit handen, in een open en persoonlijke benadering kunnen wij een plan opstellen dat voldoet aan uw verwachtingen. We denken oplossingsgericht en zijn pas tevreden als U dat ook bent. Dit bereiken we door korte, duidelijke lijnen met vaste contactpersonen zodat er 24/7 bereikbaarheid en duidelijkheid is waardoor er ad-hoc en daadkrachtig gehandeld kan worden.

MTB  zal een betrouwbare dienst leveren in het uitvoeren van preventief-/ correctief onderhoud en technisch beheer aan onder andere werktuigbouwkundige- en koel installaties van bedrijfspanden van vastgoed beheerders, woonzorg corporaties, gemeente- en overheidsinstellingen (zoals bijv. scholen) maar ook particulieren.

Ook nieuwbouw en renovatie van installaties behoort tot onze mogelijkheden.

Contactgegevens:
Venserweg 21-N
1112 AR Diemen
T: 020 261 13 07
E: info@mtb-bv.nl

KvK nr. 63704234 
B.T.W nr. NL855362765B01
Bankrekening nr. NL13 RABO 0305170163